AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez yaptığını görmek

Kahve falında pekmez yaptığını görmek

Kahve falında pekmez yaptığını görmek ortamın bir hayli gerileceğine, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, sevilen birinin geleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez yaptığını gördüyseniz:

  • Riskli işlere kalkışmamanızda veya parasal konularda yanıltılma ihtimaline dikkat etmenizde fayda var.

Kahve falında elma pekmezi yapmak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pekmez yapıldığını görmek evleneceğinize, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pekmez tahin görmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına işarettir.

Kahve falında pekmez yapmak kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında bal ve pekmez görmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında tahin pekmez görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pekmez yaptığını görmek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir