AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm pekmezi görmek

Kahve falında üzüm pekmezi görmek

Kahve falında üzüm pekmezi görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, onların mutlu haberlerini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm pekmezi gördüyseniz:

  • Bazı tecrübeli kimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Kahve falında üzüm pekmezi kaynatmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine rivayet eder.

Kahve falında üzüm pekmezi görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek işinin en iyisi olacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında pekmez tahin görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, bunalıma gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğe pekmez görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pekmezli sucuk görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına işarettir.

Kahve falında karlı pekmez yemek insanlara iş öğreteceğine, pek çok fırsatı kaçıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine pekmez vermek hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir