AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez dökmek

Kahve falında pekmez dökmek

Kahve falında pekmez dökmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, yokluk içine düşeceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına, üzüntülerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pekmez dökmek gördüyseniz:

  • Dost kabul ettiğiniz birisinin kendi çıkarı söz konusu olunca size karşı farklı davrandığını görerek üzülebilirsiniz.

Kahve falında pekmez dökmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işarettir.

Kahve falında karlı pekmez yemek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğe pekmez görmek üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden pekmez almak tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına işarettir.

Kahve falında armut pekmezi görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, kendine çeki düzen vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında andız pekmezi görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında pekmez satın almak işlerin yakın zamanda bozulacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına delalettir.

Kahve falında pekmez sucuğu görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir