AnaSayfa / Genel / Kahve falında pekmez yemek görmek

Kahve falında pekmez yemek görmek

Kahve falında pekmez yemek görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, ruhunu güzelleştireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pekmez yemek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi konuları ilgilendiren teklifleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında üzüm pekmezi yemek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahinli pekmez yemek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına inanılır.

Kahve falında pekmez yemek görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında yoğurt ve pekmez yemek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında pekmez yemek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında cevizli pekmez yemek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bal pekmez yemek kendini tutamayıp şeytana uyacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında karlı pekmez yemek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir