AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine omuz atmak

Kahve falında birine omuz atmak

Kahve falında birine omuz atmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, kişinin zor günlerden geçeceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında birine omuz atmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaşadığınız hayal kırıklıklarının üstesinden gelerek, kendinizde isteklerinizi gerçekleştirme gücünü bulabilirsiniz.

Kahve falında eli omuza atmak iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında birine omuz atmak işinin gücünün hal yoluna gireceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuz atmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında omuza kol atmak kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, olumsuz haberler alacağına işarettir.

Kahve falında omuzunda yara görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında omuzlarında kıl görmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzda tüy görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir