AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuz atmak

Kahve falında omuz atmak

Kahve falında omuz atmak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, insanların hayır dualarını alacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında omuz atmak gördüyseniz:

  • En güvendiğiniz durumlarda bile tökezleyebilirsiniz.

Kahve falında omuza kol atmak daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine omuz atmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, artık hep ileriye ve önüne bakacağına rivayet eder.

Kahve falında eli omuza atmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuz atmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında sol omuzda yara görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda birini taşımak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzlarından tutmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına alamet eder.

Kahve falında omuzdan tutmak hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir