AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli omuza atmak

Kahve falında eli omuza atmak

Kahve falında eli omuza atmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında eli omuza atmak gördüyseniz:

  • Duygusal şantajlar veya sizi manipüle etmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında eli omuza atmak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuz atmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine yorulur.

Kahve falında birine omuz atmak sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında omuza kol atmak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında omuzda el görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine inanılır.

Kahve falında omuzunda el görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahat bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eline dikiş atmak sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omzuna el atmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir