AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzlarında kıl görmek

Kahve falında omuzlarında kıl görmek

Kahve falında omuzlarında kıl görmek iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuzlarında kıl gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar netleşmemiş ya da iniş çıkışlı seyir izleyen muhtelif ilişkiler netliğe kavuşabilir.

Kahve falında omuzda kıl görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında omuzlarında kıl görmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı omuz görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzlarda kıl görmek maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine delalet eder.

Kahve falında omuzunda kıl görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzlara alınmak evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine işarettir.

Kahve falında omuzu çıkmak kazancının ve zenginliğinin artacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında erkek omuzu görmek gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir