AnaSayfa / Genel / Kahve falında sağ omuzda yara görmek

Kahve falında sağ omuzda yara görmek

Kahve falında sağ omuzda yara görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, hakkını savunamayacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ omuzda yara gördüyseniz:

  • İmkansızın peşinden gitmeniz sizi bazı olaylardan soğutabilir.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sağ omuzdan vurulmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına tabir olunur.

Kahve falında sağ omuz görmek çok üzüntü yaşayacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzdan yaralanmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol omuzda yara görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, üzüntü yaşamaya delalet eder.

Kahve falında omuzunda yara görmek herkesin rahat edeceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzda yara görmek doğru yatırımlar yapacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir