AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzunda yara görmek

Kahve falında omuzunda yara görmek

Kahve falında omuzunda yara görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında omuzunda yara gördüyseniz:

  • Dramatik gösteriler söz konusu olabilir.

Kahve falında omuzlarda yara görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzdan yaralanmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak deyim yerindeyse paranın pul olacağına, gamsız bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuzunda yara görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda yara görmek kazancını katbekat arttıracağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işarettir.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sol omuzda yara görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına alamet eder.

Kahve falında omuzda güvercin görmek hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, yoksulluğa işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir