AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuza kol atmak

Kahve falında omuza kol atmak

Kahve falında omuza kol atmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kendisini iyi hissedeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük kazanç elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, gülmeye hasret kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omuza kol atmak gördüyseniz:

  • Yakında kendinizi yepyeni bir programın içinde bulabilirsiniz.

Kahve falında omuza kol atmak ona kavuşacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine tabir olunur.

Kahve falında birine omuz atmak şansın ve kısmetin açık olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eli omuza atmak fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuz atmak yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, parasının ve canın güvende olacağına delalettir.

Kahve falında kolunu omzuna atmak başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kollarına jilet atmak malının ve gelirinin çoğalacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında koluna jilet atmak işinin aksayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında kol atmak zor günlerden geçeceğine, hedeflerini tutturamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir