AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine mektup yazmak

Kahve falında birine mektup yazmak

Kahve falında birine mektup yazmak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine mektup yazmak gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında birisine mektup yazmak üzüleceğine, pişman olacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak elini attığı her işi yerine getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mektup yazmak çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine mektup yazmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye mektup yazmak birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında babaya mektup yazmak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir