AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliye mektup yazmak

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak gördüyseniz:

  • Belli görüşmeler, organizasyonlar veya sunumlar planlanabilir.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak hayır duaları alınacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında babaya mektup yazmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, yeniden doğmuş gibi olacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birine mektup yazmak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında başbakana mektup yazmak yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalet eder.

Kahve falında birisine mektup yazmak maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mektup yazmak ailesinin de büyük olacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir