AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine mektup yazmak

Kahve falında birisine mektup yazmak

Kahve falında birisine mektup yazmak kendisiyle de gururlanacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kişinin evlatlarının artacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında birisine mektup yazmak gördüyseniz:

  • Duygusal yönden artık çekingen olmayın.

Kahve falında babaya mektup yazmak her hayalini de gerçekleştireceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Kahve falında birine mektup yazmak kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mektup yazdığını görmek mutlu zamanlar geçireceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına inanılır.

Kahve falında birisine mektup yazmak çok hayırlı kazançların elde edileceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakana mektup yazmak çevresindekilerle arasının açılacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askere mektup yazmak alkış alacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir