AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşa mektup yazmak

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kendi işine sahip olacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birisine mektup yazmak maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakana mektup yazmak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında ölüye mektup yazmak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin mektup yazdığını görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında birine mektup yazmak beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir