AnaSayfa / Genel / Kahve falında babaya mektup yazmak

Kahve falında babaya mektup yazmak

Kahve falında babaya mektup yazmak karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında babaya mektup yazmak gördüyseniz:

  • Çok eski bir dosttan sevindirici bir haber alacaksın.

Kahve falında babaya mektup yazmak hayattan yana her istediğini elde edeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Kahve falında mektup yazmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine yorulur.

Kahve falında aşk mektubu yazmak haksızlıklara uğranılacağına, üzüntülerin daha da artacağına inanılır.

Kahve falında birisine mektup yazmak başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında mektup yazdığını görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine mektup yazmak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında aşk mektup yazmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir