AnaSayfa / Genel / Kahve falında mektup yazmak

Kahve falında mektup yazmak

Kahve falında mektup yazmak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında mektup yazmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yatırımlar veya trend fikirler aşırı harcamalardan veya her şeyin aşırısından kaçındığınız sürece karlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Kahve falında aşk mektup yazmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında askere mektup yazmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birine mektup yazmak bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babaya mektup yazmak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşa mektup yazmak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin mektup yazdığını görmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında mektup yazdığını görmek sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir