AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine mektup yazmak

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak kendine geleceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak gördüyseniz:

  • Yaratıcıcılık gerektiren işlerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda ilginç veya umut verici gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında sevdiğine mektup yazmak borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin mektup yazdığını görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında mektup yazmak bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askere mektup yazmak sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin mektup yazdığını görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakana mektup yazmak önünün açık olacağına, uzaktan haberler işiteceğine yorulur.

Kahve falında ölüye mektup yazmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir