AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birine mektup yazmak

Kahve falında ölmüş birine mektup yazmak

Kahve falında ölmüş birine mektup yazmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yeni bir hayata başlayacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginlik sahibi olunacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine mektup yazmak gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya aşk hayatınızla ilgili ilişkilerinizden bazıları sizi zorlayabilir veya ilişkiden soğuyabilirsiniz.

Kahve falında aşk mektubu yazmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında birisine mektup yazmak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye mektup yazmak içinin rahatlayacağına, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işaret eder.

Kahve falında başbakana mektup yazmak iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak mektup yazmak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına yorulur.

Kahve falında askere mektup yazmak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliye mektup yazmak büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin mektup yazdığını görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir