AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine krem sürmek

Kahve falında birine krem sürmek

Kahve falında birine krem sürmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kötü kişilere yakın olacağına, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birine krem sürmek gördüyseniz:

  • Duygularınız, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde davranışlarınızı yönlendirebilir.

Kahve falında başkasına krem sürmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz krem sürmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, biraz dinleneceğine işaret eder.

Kahve falında göğsüne krem sürmek kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklarına krem sürmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bacağına krem sürmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe krem sürmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında göze krem sürmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, günahlarından tövbe etmeye tabir olunur.

Kahve falında sırtına krem sürmek zarara gireceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir