AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına krem sürmek

Kahve falında başkasına krem sürmek

Kahve falında başkasına krem sürmek kişinin huzurunun ve mutluluğunun hiç bitmeyeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine, fikirlerinin çatışacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına krem sürmek gördüyseniz:

  • Eğitimle ilgili seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında krem sürmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ele krem sürmek şansının geri döneceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğe krem sürmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsüne krem sürmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında sırtına krem sürmek yaşamına heyecan ve renk geleceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına delalettir.

Kahve falında saç krem sürmek çok mutlu günler geçireceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir