AnaSayfa / Genel / Kahve falında göze krem sürmek

Kahve falında göze krem sürmek

Kahve falında göze krem sürmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, işlerdeki verimin artacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, gücünün azalacağına işarettir.

Kahve falında göze krem sürmek gördüyseniz:

  • Geçmişte eğlenceli veya verimli zamanlar geçirdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi yenileyebilirsiniz.

Kahve falında göze krem sürmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına delalet eder.

Kahve falında göze mavi sürme sürmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına işaret eder.

Kahve falında göze mavi boya sürmek ağız tadından olacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göze yeşil far sürmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında göze pembe far sürmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine tabir olunur.

Kahve falında göze kalem sürmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında göze siyah far sürmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir