AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kravat takmak

Kahve falında mavi kravat takmak

Kahve falında mavi kravat takmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, zararların üst üste geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında mavi kravat takmak gördüyseniz:

  • İstikrarlı olmanız şanslarınızı arttırabilir.

Kahve falında mavi kravat takmak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çift kravat takmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, ticaretinin de hızlanacağına yorulur.

Kahve falında yeşil kravat takmak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasına kravat takmak kararlar alacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında lacivert kravat takmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına delalet eder.

Kahve falında mor kravat takmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına delalet eder.

Kahve falında birine kravat takmak girilen yolda zarar edileceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kravat takmak bazen fakirlik görüleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir