AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna saat takmak

Kahve falında koluna saat takmak

Kahve falında koluna saat takmak sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında koluna saat takmak gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Kahve falında yeşil kol saati takmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet eder.

Kahve falında koluna kırmızı saat takmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saati koluna takmak kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında altın kol saat takmak içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, güzel bir haber almaya alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kol saati takmak ilim irfan sahibi olacağına, içsel güvensizliklerinize tabir olunur.

Kahve falında beyaz kol saati takmak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni kol saati takmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir