AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kol saati takmak

Kahve falında mavi kol saati takmak

Kahve falında mavi kol saati takmak binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, rahatlığa erileceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi kol saati takmak gördüyseniz:

  • Başarınızı garantileyen belli konularda yardım almaktan kaçınmayın.

Kahve falında mavi kol saati takmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, mutluluğunun daim olacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı kol saati takmak zorlukların geride kalacağına, hanesine huzurun dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak kol saati takmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni kol saati takmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kol saati takmak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine yorulur.

Kahve falında altın kol saati takmak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kol saati takmak eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koluna saat takmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir