AnaSayfa / Genel / Kahve falında saati koluna takmak

Kahve falında saati koluna takmak

Kahve falında saati koluna takmak sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, hasta olanlar için şifa bulmaya, erken evlilik yapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, parasız kalmaya, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında saati koluna takmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında yeşil kol saati takmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kol saat takmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalet eder.

Kahve falında güzel kol saati takmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında koluna altın saat takmak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birine kol saati takmak karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında siyah kol saati takmak işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına alamet eder.

Kahve falında altın kol saat takmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe işaret eder.

Kahve falında koluna saat takmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir