AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak kol saati takmak

Kahve falında parlak kol saati takmak

Kahve falında parlak kol saati takmak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, kendisiyle de gururlanacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, geçecek güzel bir ömre, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak kol saati takmak gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız ya da kişileri sempatikliğiniz veya çekiciliğinizle etkileyebilirsiniz.

Kahve falında parlak kol saati takmak onu doyasıya yaşayacağına, yolunda huzurla devam edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah kol saati takmak yalan söylemeye, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna saat takmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz kol saati takmak zorlukları aşacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kol saati takmak borcunun da hafifleyeceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güzel kol saati takmak yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kol saat takmak gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında koluna altın saat takmak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir