AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kıyafet giydirmek

Kahve falında birine kıyafet giydirmek

Kahve falında birine kıyafet giydirmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, güzellik ve hayır geleceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında birine kıyafet giydirmek gördüyseniz:

  • Size sunulanları olumlu karşılamanız durumunda belli bir görevin başına gelebilirsiniz.

Kahve falında birine kıyafet giydirmek performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, bir sebeple çok zorlanacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinin kıyafetini giymek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Kahve falında ütüsüz kıyafet giymek maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın kıyafeti giymek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz kıyafet giymek sevilen bir dostun geleceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek malından ve parasından ziyan edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ipek kıyafet giymek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kıyafetini giymek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, etrafına güzel insanların dolacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir