AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin kıyafetini giymek

Kahve falında ölen birinin kıyafetini giymek

Kahve falında ölen birinin kıyafetini giymek bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Kahve falında astsubay kıyafeti giymek dinine bağlı kalacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin kıyafetini giymek kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıyafeti ters giymek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ters kıyafet giymek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti giymek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında asker kıyafeti giymek kısmetli bir kişi olunacağına, tamamen içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş kıyafet giymek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında pembe kıyafet giydiğini görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir