AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek kıyafet giymek

Kahve falında ipek kıyafet giymek

Kahve falında ipek kıyafet giymek malının artmasına, bereketlenmesine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret eder.

Kahve falında ipek kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarınıza uyum sağlamasına izin vermelisiniz.

Kahve falında ipek kıyafet giymek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında ipek pijama giymek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına alamet eder.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, herhangi bir şekilde sıkıntılı bir durumla karşılaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ipek elbise giymek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı ipek elbise giymek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ipek elbise giymek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir