AnaSayfa / Genel / Kahve falında ütüsüz kıyafet giymek

Kahve falında ütüsüz kıyafet giymek

Kahve falında ütüsüz kıyafet giymek maddi olanaklarının artacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ticarette zarar edeceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, insanlara öncülük edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ütüsüz kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Kahve falında ütüsüz kıyafet giymek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında ütülenmiş kıyafet görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalettir.

Kahve falında ütüsüz kıyafet görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında ütüyle kıyafet yakmak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına delalettir.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, şansın yüze güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ütüsüz elbise giymek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ütülü gömlek giymek haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ütülü pantolon giymek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir