AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, hedeflerine kavuşacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Gelişmeleri olumlu algılamakta fayda var.

Kahve falında beyaz asker kıyafeti giymek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında asker kıyafeti giymek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, yaşama hevesinden olacağına yorulur.

Kahve falında asker kıyafetini giydiğini görmek verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, inancının zayıflayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz kıyafet giymek hayallerine ulaşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gece kıyafeti giymek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, çalışmalarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker kıyafeti giymiş birini görmek büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine alamet eder.

Kahve falında asker kıyafetli birini görmek bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir