AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın kıyafeti giymek

Kahve falında kadın kıyafeti giymek

Kahve falında kadın kıyafeti giymek dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın kıyafeti giymek gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler elinize geçtikçe duygularınız da işin içine karışabilir.

Kahve falında kadın kıyafeti giymek ekmeğine haram sürmeyeceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işarettir.

Kahve falında kadın kıyafetleri giymek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, durumunun git gide kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın kıyafeti giyen erkek görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kıyafetli kadın görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine inanılır.

Kahve falında erkeği kadın kıyafetiyle görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kıyafetli kadın görmek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, ün sahibi birisi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın kıyafetli erkek görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında erkeği kadın kıyafetleriyle görmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir