AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kıyafetini giymek

Kahve falında başkasının kıyafetini giymek

Kahve falında başkasının kıyafetini giymek kazanç ve kar getireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, vefakar bir insan olunacağına, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kıyafetini giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının planlarına göre hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında bir ölünün kıyafetini giymek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında imam kıyafeti giymek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında hakim kıyafeti giymek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında çok kıyafet giymek hasta olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetini giymek hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin kıyafetini giymek dostlarıyla bir araya geleceğine, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı gece kıyafeti giymek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölen kişinin kıyafetlerini giymek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir