AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz kıyafet giymek

Kahve falında temiz kıyafet giymek

Kahve falında temiz kıyafet giymek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, kazancın artacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında temiz kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Ailenizde büyük bir sevinç yaşanması olasıdır.

Kahve falında temiz kıyafet giymek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulur.

Kahve falında temiz kıyafet görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz kıyafet almak isteklerinin gerçekleşeceğine, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına yorulur.

Kahve falında temiz kıyafetler görmek başarılı bir kişi olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz elbise giymek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz ayakkabı giymek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında temiz çamaşır giymek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bahtın açık olmasına tabir olunur.

Kahve falında temiz elbiseler giymek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir