AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kefen giydirmek

Kahve falında birine kefen giydirmek

Kahve falında birine kefen giydirmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına yorulur.

Kahve falında birine kefen giydirmek gördüyseniz:

  • Sizi bazı tartışmaların içerisine çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kefen giydirmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, bol rızık sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmeden kefen giymek ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kefen giymek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmek kefen giymek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir