AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birine kefen giydirmek

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek ticaretin büyüyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, makam edineceğine işarettir.

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaklaşım biçiminizi değiştirmeniz kontrolü ele almanız anlamına gelebilir.

Kahve falında birine kefen giydirmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına işarettir.

Kahve falında ölüp kefen giymek verimi ve başarıyı yakalayacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek geçim sıkıntısına düşüleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, maddi olarak zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek iyi huylar edineceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kefen giymek tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek alim ve bilge insan olacağına, makamını kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmeden kefen giymek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir