AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmek kefen giymek

Kahve falında ölmek kefen giymek

Kahve falında ölmek kefen giymek yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmek kefen giymek gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında ölmek kefen giymek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, iyilik görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüp kefen giymek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefen giymek çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Kahve falında ölmeden kefen giymek diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında birine kefen giydirmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir