AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmeden kefen giymek

Kahve falında ölmeden kefen giymek

Kahve falında ölmeden kefen giymek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, çok iyi işler ortaya konacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmeden kefen giymek gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da farklı olayları anlamaya veya açıklamaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında kefen giymek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüp kefen giymek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında ölmek kefen giymek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölmeden kefen giymek olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, sohbetinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek sorunlarının son bulacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına inanılır.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek zarar göreceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine kefen giydirmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir