AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefen giymek

Kahve falında kefen giymek

Kahve falında kefen giymek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kefen giymek gördüyseniz:

  • Herşeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine kefen giydirmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek daima secde ve şükür edeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmek kefen giymek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmeden kefen giymek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüp kefen giymek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında kefen giymek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir