AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye kefen giydirmek

Kahve falında ölüye kefen giydirmek

Kahve falında ölüye kefen giydirmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, isabetli adımlar atılacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, giderlerin artış göstereceğine, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde yeni uğraşlar zamanınızı çok daha renkli geçirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında ölüp kefen giymek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek dünya malının çoğalacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya delalet etmektedir.

Kahve falında ölmek kefen giymek girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, emellere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek kırılacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında birine kefen giydirmek darlık içine düşeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmeden kefen giymek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir