AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek

Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek

Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, güzel ameller işleyeceğine, iş kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kefen giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi duymuyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek çok sıkıntılı bir hal alacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüp kefen giymek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek dileklerinin yerine geleceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında ölmek kefen giymek rahat edeceği bir döneme gireceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında kefen giymek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine kefen giydirmek parasız ve ekmeksiz kalacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına inanılır.

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye kefen giydirmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir