AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, kazancın katbekat artacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah kefen giydiğini gördüyseniz:

  • Doğru taktiklerle ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında siyah kefen giydiğini görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kefen görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kefenli birini görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmeden kefen giymek daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına yorulur.

Kahve falında birine kefen giydirmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birine kefen giydirmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir