AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine kavun yedirmek

Kahve falında birine kavun yedirmek

Kahve falında birine kavun yedirmek yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, sorunlarını gidereceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine kavun yedirmek gördüyseniz:

  • Çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz, edemiyorsunuz.

Kahve falında kavun yediğini görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kavun yedirmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, hayallerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kavun yediğini görmek doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek bütçesinin küçüleceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında başkasının kavun yediğini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kavun yedirmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında kavun turşusu yemek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, evdeki bu huzurlu ortamın fal sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında mor kavun görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir