AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kavun yediğini görmek

Kahve falında başkasının kavun yediğini görmek

Kahve falında başkasının kavun yediğini görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, bunalımlı günler geçirileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kavun yediğini gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki olayları farklı şekilde algılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında kavun yediğini görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun yedirmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin kavun yediğini görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında birine kavun yedirmek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının kavun yediğini görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında olmamış kavun görmek zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında bozuk kavun görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir