AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun yediğini görmek

Kahve falında kavun yediğini görmek

Kahve falında kavun yediğini görmek kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun yediğini gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Kahve falında kavun yediğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kavun yedirmek ardından yeni bir iş bulunacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kavun yediğini görmek işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin kavun yediğini görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına delalettir.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek borç ödemeye, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine kavun yedirmek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, gıybet edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden kavun almak ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında olmuş kavun yemek keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir