AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kavun yediğini görmek

Kahve falında birinin kavun yediğini görmek

Kahve falında birinin kavun yediğini görmek uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine yorulur.

Kahve falında birinin kavun yediğini gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişilerden soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Kahve falında kavun yediğini görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, koyu sohbetler edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birine kavun yedirmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine işarettir.

Kahve falında kavun yedirmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında birinin kavun yediğini görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının kavun yediğini görmek bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında kavun kokusu almak huzurlu bir hayat süreceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mevsimsiz kavun görmek kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir