AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun yedirmek

Kahve falında kavun yedirmek

Kahve falında kavun yedirmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, adının her yerde geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavun yedirmek gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında kavun yediğini görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavun karpuz yediğini görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavun yedirmek şansının her zaman yaver gideceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kavun yediğini görmek sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine işarettir.

Kahve falında birine kavun yedirmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, her geçen gün zenginleşen fal sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında birinin kavun yediğini görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz kavun görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında acı kavun görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir