AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavun turşusu yemek

Kahve falında kavun turşusu yemek

Kahve falında kavun turşusu yemek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, kavgaların biteceğine, yeni alanlara yöneleceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavun turşusu yemek gördüyseniz:

  • Sizden kendinizi bir konuya adamanız istenebilir.

Kahve falında kavun turşusu yemek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavun turşusu görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında çürük kavun yemek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karpuz kavun yemek sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında olmuş kavun yemek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, hasta ise şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında kavun yemek düşmana karşı mahcup olmayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tatsız kavun yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, verimin kaçacağına işarettir.

Kahve falında sarı kavun yemek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir