AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor kavun görmek

Kahve falında mor kavun görmek

Kahve falında mor kavun görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına alamet eder.

Kahve falında mor kavun gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlarda bulunmak sizi yalnızlaştırabilir veya ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında mor kavun görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında turuncu kavun görmek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kavun almak başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret eder.

Kahve falında mevsimsiz kavun görmek başının da önüne eğilmesine neden olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında çok tatlı kavun yemek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, karşısına iyi insanların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kavun görmek gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine delalet eder.

Kahve falında karpuz kavun tarlası görmek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, tüm parasını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta kavun görmek borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir